Hírek

Értesítést kérek a műsor kezdéséről

Kövessen minket a Facebookon!

A Facebookon is megtalál minket!

Hírek, érdekességek, fotók, videók nap mint nap!

facebook.com/paxtv

bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Írjon nekünk!

Adománygyűjtés a PAX Televíziónak!

Vissza a hírekhez
2015.11.20. 10:02


Kedves Nézőink!

A PAX Televízió munkatársai azon fáradoznak, hogy minden jelentős keresztény eseményről tájékoztassák Önöket, elvigyék otthonukba azokat az élményeket, amelyeken Önök személyesen nem vehetnek részt.

Ezért közvetítünk élőben szentmiséket és Istentiszteleteket, vettünk részt a csíksomlyói búcsún, szoboravatásokon, templomszenteléseken.

Az Önök szórakoztatása számunkra nagyon fontos, ezért a HírHarminc stábja igyekszik minden fontos keresztény hitéleti programon ott lenni és azt Önöknek megmutatni.

Azért, hogy a kínálatunk változatos legyen, forgatunk pszichológiai témákkal, a családdal, vagy gyerekneveléssel kapcsolatos előadássorozatokon, így például nálunk láthatják a Család és karrier című sorozatot is.

A folyamatos nézői visszajelzésekből tudjuk, hogy Önök kedvelik a beszélgetős műsorainkat és azok műsorvezetőit: Deák Lászlót a Kút-ból, Gere Józsefet az A Pásztor válaszol című műsorból, vagy éppen a zenei előadókat bemutató Gospel Café-t.

Ahhoz, hogy mindezt a jövőben is megtehessük Önökért, kérjük támogassák hozzájárulásukkal a műsorok készítését.

Adományaikat hálás szívvel a következő bankszámlaszámon fogadjuk:

ERSTE BANK 11600006-00000000-78599240

A közleménybe kérjük írják be: Adomány.

Köszönjük, hogy eddig is minket választottak és bízunk abban, hogy közös összefogással sikerül biztosítani csatornánk jövőjét!

a PAX Televízió stábja

 

 

A pax-tv.hu minden olvasója számára biztosítani szeretné a lehetőséget arra, hogy Facebook bejelentkezés után közvetlenül hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. Így a hozzászólása a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha Ön még nem regisztrált, itt megteheti: www.facebook.com. A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!

 
Értesüljön elsőként
híreinkről, eseményeinkről

tv műsor

Kövess a facebookon