Hírek

Értesítést kérek a műsor kezdéséről

Kövessen minket a Facebookon!

A Facebookon is megtalál minket!

Hírek, érdekességek, fotók, videók nap mint nap!

facebook.com/paxtv

bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Írjon nekünk!

Adománygyűjtó akció a Budapesti Korai Fejlesztő Alapítvány fejlesztésére

Vissza a hírekhez
2016.12.14. 12:06


Budapest – A 25. születésnapját idén ünneplő Budapesti Korai Fejlesztő Központ évente 500 eltérő fejlődésű, koraszülött, és autizmussal élő kisgyermekeknek és családjaiknak nyújt komplex diagnosztikai és egyénre szabott terápiás szolgáltatásokat.

Évről-évre egyre több család keresi fel a központot, azonban sajnos az épület kapacitásából és állapotából adódóan sok esetben nem tudnak időben segítséget nyújtani. Ezért most az intézmény budai épületének bővítését és teljes körű korszerűsítését tűzték ki célul.

A 2017-re tervezett felújítás várhatóan közel 400 millió forintba kerül majd, és e forrás előteremtése érdekében munkatársaik minden lehetőséget megragadnak: pályázatokat írnak, céges adományok érdekében vállalati adományozókat keresnek fel, jótékonysági eseményeket szerveznek.

Az egyik kiemelt jótékonysági eseményük 2016. december 11-én a Mammut Bevásárló Központban 10:00-18:00 óra között került megrendezésre, ahol az önkéntesek szívesen fogadtak minden kedves érdeklődőt, adományozót.

Ezen a napon adománya angyalt ér!

A következő rendezvény időpontja 2016. december 18. a WestEnd Bevásárló Központban 10:00-18:00 óráig lesz, ahol újfent kedves angyalkákkal várják arany vasárnap alkalmából a lelkes adományozókat.

Kapcsolódó képgaléria

...

 

Forrás és fotó: Daylight Média

 

 

A pax-tv.hu minden olvasója számára biztosítani szeretné a lehetőséget arra, hogy Facebook bejelentkezés után közvetlenül hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. Így a hozzászólása a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha Ön még nem regisztrált, itt megteheti: www.facebook.com. A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!

 
Értesüljön elsőként
híreinkről, eseményeinkről

tv műsor

Kövess a facebookon