Hírek

Értesítést kérek a műsor kezdéséről

Kövessen minket a Facebookon!

A Facebookon is megtalál minket!

Hírek, érdekességek, fotók, videók nap mint nap!

facebook.com/paxtv

bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Írjon nekünk!

Bulizzunk együtt korlátok nélkül!

Vissza a hírekhez
2016.12.12. 13:11


Budapest – Idén először szervezték meg a Bulizzunk együtt korlátok nélkül! estét a Budapesti Máltai Fiatalok. December 3-án, a fogyatékkal élők világnapján a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnáziumban több mint száz fiatal szórakozhatott akadálymentes és elfogadó környezetben.

Az esemény célja egy olyan alkalom megteremtése volt, ahol rég látott ismerősök és újonnan a csapathoz csatlakozó fogyatékkal élő fiatalok és kísérőik találkozhattak egymással, beszélgethettek, táncolhattak. A hajnalig tartó rendezvényen különböző programok, többek közt társasjáték sarok, teaház és táncház várták a résztvevőket.

„Köszönöm, hogy én is aktív részese lehettem az esemény szervezésének. Kívánom mindenkinek, hogy érezzük jól magunkat itt ma este és élményekkel feltöltődve menjünk aztán tovább a hétköznapok nehézségeiben!” - ezekkel a mondatokkal nyitotta meg Buzdogán Gyula, a rendezvény egyik mozgáskorlátozott szervezője a bulit.

Kapcsolódó képgaléria

...

 

Fotó: Horváth Márk
Forrás: Budapesti Máltai Fiatalok

 

 

A pax-tv.hu minden olvasója számára biztosítani szeretné a lehetőséget arra, hogy Facebook bejelentkezés után közvetlenül hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. Így a hozzászólása a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha Ön még nem regisztrált, itt megteheti: www.facebook.com. A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!

 
Értesüljön elsőként
híreinkről, eseményeinkről

tv műsor

Kövess a facebookon