Hírek

Értesítést kérek a műsor kezdéséről

Kövessen minket a Facebookon!

A Facebookon is megtalál minket!

Hírek, érdekességek, fotók, videók nap mint nap!

facebook.com/paxtv

bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Írjon nekünk!

Család és Karrier? - Neves előadókkal indul az őszi félév

Vissza a hírekhez
2016.09.09. 10:40


Budapest – A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom 2012-ben indította el népszerű előadás-sorozatát "Család és Karrier?" elnevezéssel. Azóta minden év tavaszán és őszén megszervezik ezt az eseményt többek között olyan neves előadókkal, mint Bagdy Emőke, Pál Ferenc atya, Mihalec Gábor, Almásy Kitti, Böjte Csaba, Kozma-Vízkeleti Dániel, Belső Nóra és Purebl György. Előadásaikon párválasztási, párkapcsolati témákat járnak körbe és kiemelten foglalkoznak a gyermekvállalás/karrierépítés összeegyeztethetőségének kérdésével.

2016. szeptember 26-tól indul az őszi félév!

Részletes program:

2016. szeptember 26.
18:00 Mihalec Gábor: Titkosügynökök szerelmi technikái
19:30 Aczél Petra: 7 perc az élet? A megörökölt családi kommunikáció

2016. október 17.
18:00 Purebl György: Párválasztás és elköteleződés a XXI században: avagy mi történne ma Rómeóval és Júliával?
19:30 Bagdy Emőke: Veszélyzónák és rejtett törésvonalak a párválasztásban és a párkapcsolatban

2016. november 18.
18:00 Boross Ottilia - Sipos Júlia: Hát én immár kit válasszak...
19:30 Pál Ferenc: A biztonság és a szenvedély egyensúlya

2016. december 05.
18:00 Belső Nóra: Utak egymáshoz - szerelem és szexualitás a párkapcsolatokban
19:30 Keresztes Ilona - Belső Nóra: beszélgetés a témáról 

Helye: Semmelweis Egyetem, Budapest 1089, Nagyvárad tér 4.

A regisztrációhoz kattintson ide!A mozgalomról

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom olyan, mint egy nagy család, csak nekik nem a családfájuk közös, hanem a céljaik. Ugyanolyan hétköznapi emberek ők, mint Te, vagy a szomszédod. Szívvel-lélekkel tesznek azért, hogy minél több önfeledt királyfi és királylány szaladgáljon a játszótéren, a parkban vagy épp a kertben, egyszóval körülöttünk: ott, ahol élünk, a Kárpát-medence szívében.

Egy egész mozgalmat szerveztek legfőbb céljuk köré, hogy megszülessenek a kívánt, tervezett gyerekek. Azt szeretnék elérni, hogy a gyermekvállalás ne terhet és gondot jelentsen, hanem áldás és boldogság legyen, mert édesanyává és édesapává válni csodálatos dolog! Ezt éppen onnan tudják, mivel a csapatuk többsége is már családos és szeretik a gyerekeket!

Minden egyes nap azért kelnek fel, hogy a világot egy kicsit szerethetőbbé, élhetőbbé és jobbá tegyék. Ehhez a megoldást abban látják, ha minél több gyermek jön a világra, mert övék a jövő, amihez az alapokat nekünk kell leraknunk, itt, a jelenben.

A mozgalom alapítója, Kopp Mária egész életét és munkásságát a család témája köré építette fel. Számára elválaszthatatlan volt egymástól a kettő, és pontosan a család fontosságának fáradhatatlan hangsúlyozása volt az, ami összekapcsolta a hivatását a magánéletével.

Tekintse meg a mozgalom rövid bemutatkozó anyagát és honlapját!

Forrás és fotó: Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom

 

 

A pax-tv.hu minden olvasója számára biztosítani szeretné a lehetőséget arra, hogy Facebook bejelentkezés után közvetlenül hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. Így a hozzászólása a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha Ön még nem regisztrált, itt megteheti: www.facebook.com. A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!

 
Értesüljön elsőként
híreinkről, eseményeinkről

tv műsor

Kövess a facebookon