Hírek

Értesítést kérek a műsor kezdéséről

Kövessen minket a Facebookon!

A Facebookon is megtalál minket!

Hírek, érdekességek, fotók, videók nap mint nap!

facebook.com/paxtv

bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Írjon nekünk!

GLS Nemzetközi Vezetői Csúcskonferencia Budapesten - október 7-8.

Vissza a hírekhez
2016.06.27. 11:11


Budapest – 2016. október 7–8-án harmadik alkalommal rendezik meg Budapesten a GLS (Global Leadership Summit) Nemzetközi Vezetői Csúcskonferenciát. A Magyar Evangéliumi Szövetség – Aliansz és a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsa (MEÖT) védnökségével a MOM Kulturális Központban kerül sor a kétnapos eseményre, melyen nyolc külföldi szakember - többek között amerikai lelkészek, sikerkönyvszerzők és üzletemberek - előadásai hangzanak majd el. Az idei esemény magyar előadója Lénárt Viktor, evangélikus lelkész, a GROW csoport vezérigazgatója.

Ez a kétnapos felekezetközi esemény segítséget nyújt abban, hogy a résztvevők jobb vezetővé váljanak és magukévá tehessenek egy sokkal nagyobb víziót – amiért Isten vezetésre hívta őket. A szervezők fő célja, hogy a vezetői készségfejlesztés révén segítsék a gyülekezetek növekedését. A Chicago melletti, Bill Hybels lelkész által vezetett Willow Creek Gyülekezetből Észak-Amerika szerte 375 helyszínre élőben közvetítik az eseményt, majd ezt követően szerte a világon megrendezésre kerülnek a lokális GLS-konferenciák, ahogy hazánkban is 2014 óta.

A konferencián rengeteg lehetőség áll az érdeklődők rendelkezésére, hogy a saját képességeiket és az általuk vezetettekét tovább fejlesszék. A GLS egy bizonyítottan hasznos eszköz a résztvevők számára, akik arról számoltak be, hogy gyülekezetük, szervezetük, missziójuk sokkal hatékonyabban működik, miután részt vettek a konferencián.

A konferenciára kedvezményes egyéni és csoportos jegyek 2016. július 8-ig vásárolhatók az esemény honlapján.

Forrás: glshungary.hu

 

 

A pax-tv.hu minden olvasója számára biztosítani szeretné a lehetőséget arra, hogy Facebook bejelentkezés után közvetlenül hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. Így a hozzászólása a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha Ön még nem regisztrált, itt megteheti: www.facebook.com. A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!

 
Értesüljön elsőként
híreinkről, eseményeinkről

tv műsor

Kövess a facebookon