Hírek

Értesítést kérek a műsor kezdéséről

Kövessen minket a Facebookon!

A Facebookon is megtalál minket!

Hírek, érdekességek, fotók, videók nap mint nap!

facebook.com/paxtv

bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Írjon nekünk!

GULÁG Emlékkonferencia

Vissza a hírekhez
2016.11.21. 13:01


Budapest – Szovjet fogságba hurcolt reformátusok a Kárpát-medencében című konferenciáját rendezik meg november 22-én 9.30 órakor. A rendezvénynek a Károli Gáspár Református Egyetem Hittudományi Kara (1092 Budapest, Ráday utca 28.) ad otthont.

A tanácskozást a Magyarországi Református Egyház Zsinatának Elnöksége, a Református Közéleti és Kulturális Központ Alapítvány és a Nemzeti Emlékezet Bizottsága szervezi.

A konferenciát megnyitja Bogárdi Szabó István püspök, a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke mond köszöntőt. A vándorkiállítást megnyitja Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere és Földváryné Kiss Réka, a Nemzeti Emlékezet Bizottságának elnöke.

Regisztráció és információk: gulagkonferencia@reformatus.hu

A képre kattintva letölthető a Meghívó:

Forrás: Magyarországi Református Egyház

 

 

A pax-tv.hu minden olvasója számára biztosítani szeretné a lehetőséget arra, hogy Facebook bejelentkezés után közvetlenül hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. Így a hozzászólása a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha Ön még nem regisztrált, itt megteheti: www.facebook.com. A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!

 
Értesüljön elsőként
híreinkről, eseményeinkről

tv műsor

Kövess a facebookon