Hírek

Értesítést kérek a műsor kezdéséről

Kövessen minket a Facebookon!

A Facebookon is megtalál minket!

Hírek, érdekességek, fotók, videók nap mint nap!

facebook.com/paxtv

bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Írjon nekünk!

India Varázsa Fesztivál – vasárnap a Lélek Palotájában

Vissza a hírekhez
2016.08.16. 08:38


Budapest – Egzotikus táncok, látványfőzések, tradicionális hangszerek, hennafestés, indiai esküvő tűzceremóniával, íjászat, szépség és művészeti sziget, színes színpadi programok, kirakodóvásár, gyerekfoglalkozások, ájurvédikus táplálkozás tanácsadás, karma labirintus, dobshow, fűszerek, harcászati bemutató, színház, asztrológia, virágfüzér fűzés...

Az ősi India varázslatos világába kalauzol el ez a rendezvény. Ha kíváncsi vagy India mesés világának csak egyetlen szeletére is, vagy egyetlen nap alatt megismernéd az összeset, látogass el fesztiválunkra a Lélek Palotájába, ahol tematikusan felépítve, lépésről lépésre fedezheted fel az ősi félsziget titkos tanításait. Filozófiájától indulunk, amely a kultúra alapköveit fekteti le, és megtapasztalhatod mindez hogyan hatja át a hétköznapok tennivalóit a főzéstől és étkezéstől kezdve az öltözködésen át a gyermeknevelésig vagy éppen az építészetig és gyógyászatig.

Fesztiválunk színes programokon keresztül vezet be titeket a kultúra rejtelmeibe, többek között lesz egzotikus tánc, tradicionális zene, esküvő tűzceremóniával, és akár te is átváltozhatsz egy indiai hercegnővé, hagyományos viseletbe öltözve megismerheted az indiai ékszerek jelentését, a díszítési és sminkelési praktikákat ezt henna és testfestéssel fokozva a Szépség Szigetnél.

Kipróbálhatod India méltán híres ízvilágát a Gasztro Szigeten, ahol a látványfőzésnél akár néhány tippet és trükköt is elleshetsz a hagyományos ételkészítési eljárások közül.

Az Ájurvéda standon hasznos információkat kaphatsz az egészséged megőrzéséhez, és a kiegyensúlyozott napirend kialakításához, valamint Vasztu tanácsadónk segítségével még életedet is sikeresebbé teheted a térrendezés megismerésével és alkalmazásával.

A gyermekeiteket pedig játékos úton és kézműves foglalkozásokon keresztül vezetjük be az indiai tradíciókba. A helyszín kis játszótérrel és pelenkázóval is rendelkezik, reméljük ezzel a családok számára is kedvet biztosítunk a rendezvényhez.

India kultúrájához szorosan hozzátartozik a jóga és meditáció filozófiája és gyakorlata, ami hozzásegít a valódi önismerethez, test és lélek harmóniájának megteremtéséhez. A Karma-labirintus, a mantra-ösvény és a reinkarnációs szerepjáték által többet is megtudhattok a Védák önismereti és pszichológiai technikáiról.

A fesztivál Művészeti Szigetében festhettek vászonra, mandalát selyemre, készíthettek kövekkel díszített indiai képeket, karkötőket, fűzhettek virágfüzért és saját krémparfümöt is készíthettek szakemberek vezetésével.

Ezeken kívül íjászat, indiai bazár, hangszersziget, a Környezetvédelem Éve jegyében ökoporta, és hennafestő kiállítás várja a kedves vendégeket. Az indiai esküvő tűzceremóniával pedig a nap egyik fénypontja 12.00 órakor, a legkedvezőbb csillagászati időpontban! Találkozzunk egy igazi nyárbúcsúztató fesztiválra Óbudán a Lélek Palotájában!

További információ: www.lelekpalotaja.hu

Kapcsolódó képgaléria

...

 

Forrás és fotó: MKTHK - Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége

 

 

A pax-tv.hu minden olvasója számára biztosítani szeretné a lehetőséget arra, hogy Facebook bejelentkezés után közvetlenül hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. Így a hozzászólása a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha Ön még nem regisztrált, itt megteheti: www.facebook.com. A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!

 
Értesüljön elsőként
híreinkről, eseményeinkről

tv műsor

Kövess a facebookon