Hírek

Értesítést kérek a műsor kezdéséről

Kövessen minket a Facebookon!

A Facebookon is megtalál minket!

Hírek, érdekességek, fotók, videók nap mint nap!

facebook.com/paxtv

bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Írjon nekünk!

Országos adománygyűjtést indított iraki munkájának támogatására az Ökumenikus Segélyszervezet

Vissza a hírekhez
2016.10.19. 13:16


Az Ökumenikus Segélyszervezet nemzetközi együttműködésben, az ACT Alliance tagszervezeteként csatlakozott a humanitárius válság helyben történő kezeléséhez.
 
Az Erbilben a Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával állandó helyi képviseletet fenntartó magyar szervezet adománygyűjtésével a Moszult érintő háborús események elől menekülő, elsősorban keresztény és más kisebbségeket kívánja segíteni.
 
A magyar humanitárius szervezet az Iszlám Állam ellen indult hadműveletek miatt Moszult várhatóan elhagyó tömegek elszállásolását, élelmezését, higiénés, valamint egészségügyi és pszicho-szociális ellátását kívánja segíteni nemzetközi szövetségben.
 
Észak-Irakban végzett humanitárius munkájához a 1353-as adományvonalon és a www.segelyszervezet.hu oldalon fogad köszönettel pénzadományt az Ökumenikus Segélyszervezet. A közleményrovatban kérik feltüntetni: „Irak 2016”.

Forrás: Magyar Ökumenikus Segélyszervezet

 

 

A pax-tv.hu minden olvasója számára biztosítani szeretné a lehetőséget arra, hogy Facebook bejelentkezés után közvetlenül hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. Így a hozzászólása a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha Ön még nem regisztrált, itt megteheti: www.facebook.com. A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!

 
Értesüljön elsőként
híreinkről, eseményeinkről

tv műsor

Kövess a facebookon