Hírek

Értesítést kérek a műsor kezdéséről

Kövessen minket a Facebookon!

A Facebookon is megtalál minket!

Hírek, érdekességek, fotók, videók nap mint nap!

facebook.com/paxtv

bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Írjon nekünk!

Pénz és örök élet

Vissza a hírekhez
2016.10.19. 08:06


Budapest – Október 20-án 19 órakor folytatódik a Pénzből érték elnevezésű Képmás-est sorozat a Várkert Bazárban. Az estek témái a pénz és mai életünk, kultúránk kapcsolata. A cél, hogy korunk annyit használt, de talán sokszor nem a helyén kezelt fogalmát, a pénzt körbejárják és szakértőkkel, ismert emberekkel, művészekkel próbálják helyre tenni szerepét az életünkben, hogyan teremthetünk a pénzből valódi értéket.

Ezúttal Baritz Sarolta Laura domonkos szerzetesnő tart nyitó előadást, aki egykor a Pepsi magyarországi leányvállalatának kereskedelem-fejlesztési menedzsere volt. Bár életét azóta egészen más típusú kötelékben éli, hivatásának a közgazdaságtan is fontos része. Egyetemistáknak és üzletembereknek tart előadásokat arról, vajon lehetséges-e paradigmaváltás korunk közgazdaságtanában és ezen keresztül mindennapi életünkben.

Előadásának címe: Pénz és örök élet.

Az este másik szakértő vendége Palotai Dániel, a Magyar Nemzeti Bank ügyvezető igazgatója, vezető közgazdásza. A két szakemberrel az este második felében Szám Kati, a Képmás főszerkesztője beszélget arról, hogyan kapcsolódik össze az üzleti és a magánéletben a pénz és a kereszténység fogalma.

A beszélgetés után szokás szerint a nézők is kérdezhetnek.

További információk: kepmas.hu/kepmas-est

Forrás és fotó: Képmás magazin

 

 

A pax-tv.hu minden olvasója számára biztosítani szeretné a lehetőséget arra, hogy Facebook bejelentkezés után közvetlenül hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. Így a hozzászólása a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha Ön még nem regisztrált, itt megteheti: www.facebook.com. A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!

 
Értesüljön elsőként
híreinkről, eseményeinkről

tv műsor

Kövess a facebookon