Hírek

Értesítést kérek a műsor kezdéséről

Kövessen minket a Facebookon!

A Facebookon is megtalál minket!

Hírek, érdekességek, fotók, videók nap mint nap!

facebook.com/paxtv

bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Írjon nekünk!

Szalim - Krakkói terepszemle

Vissza a hírekhez
2016.06.15. 11:32


Lengyelország – 2016 júliusában az egész világ, vagy legalább is a világ keresztény fiataljai Krakkóra figyelnek, hiszen ott szervezik meg a 16. Ifjúsági Világtalálkozót. A Szalim kis csapatával rövid látogatást tett Krakkóban, hogy a felmérjék a terepet.

Szlávik Adél beszámolója:
Meglátogattuk a lehetséges nyári szálláshelyünket is, ahol egy hatalmas felirat emlékeztetett bennünket, hogy jó helyen járunk. Egy lengyel kispap, Łukasz atya segítségével körbejártuk Krakkó belvárosát, a fontosabb helyszínekre is ellátogattunk.

Természetesen nem hagyhattuk ki az Isteni Irgalmasság Bazilikát sem, ahol a magyar kápolnában Claudius atya szentmisét mutatott be azokért a fiatalokért, akik nyáron ellátogatnak a találkozóra.

Igazán motiváló volt látni, ahogy Lengyelország készül a nyári eseményre, rengeteg zászló felirat jelezte, hogy itt nyáron nagy dolog fog történni. A szalézi szeminárium kispapjai beavattak bennünket a részletekbe, ki hol fog szolgálni a találkozó alatt, valaki a szalézi nap szervezésében segít, van aki biztonsági őrkén tevékenykedik a fiatalok között. 

Hálásan köszönjük Ewa nővér családjának a vendéglátást! Krakkó már felkészült, kedves fiatalok rajtatok a sor! Találkozunk Krakkóban! 

Forrás és fotó: Szlávik Adél/Szaléziak.HU

 

 

A pax-tv.hu minden olvasója számára biztosítani szeretné a lehetőséget arra, hogy Facebook bejelentkezés után közvetlenül hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. Így a hozzászólása a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha Ön még nem regisztrált, itt megteheti: www.facebook.com. A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!

 
Értesüljön elsőként
híreinkről, eseményeinkről

tv műsor

Kövess a facebookon