Hírek

Értesítést kérek a műsor kezdéséről

Kövessen minket a Facebookon!

A Facebookon is megtalál minket!

Hírek, érdekességek, fotók, videók nap mint nap!

facebook.com/paxtv

bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Írjon nekünk!

V. Újszövetség Maraton

Vissza a hírekhez
2016.11.22. 13:02


Székesfehérvár – Advent első vasárnapján ismét önkéntes jelentkezők olvassák fel az Újszövetséget a székesfehérvári Vörösmarty Színház nagyszínpadán: november 27-én (vasárnap), hajnali 4 órakor indul az V. Újszövetség Maraton.

A különleges lelki eseményt 2012-ben indította útjára a Vörösmarty Színház. A nagy érdeklődés és az esemény meghittsége arra ösztönözte a színházat, hogy folytassák az Újszövetség Maratont. Nyugodtan tekinthetjük adventi hagyománynak, hiszen kialakult azon felolvasók érdeklődési köre, akik minden évben szívesen jönnek. Az ország egyedülálló programja, igazi fehérvári eseménnyé vált, ami a különböző felekezetekre támaszkodva jöhet létre.

Idén újítások is lesznek: a színház kávézójának színpadán többórás zenei program lesz, a Ciszterci Szent István Gimnázium és a Hermann László Zeneiskola tanulói csatlakoztak az Újszövetség Maratonhoz, hogy műsoraikkal emeljék az esemény fényét, valamint a színpadon zajló felolvasás a belváros utcáin is nyomon követhető lesz óriás kivetítőkön.

A felolvasásra a színház előcsarnokában lehet regisztrálni minden hétköznap 15 és 19 óra között, kizárólag személyesen! A jelentkezők kiválaszthatják a felolvasás időpontját és a tízpercesre tagolt bibliarészletet.

A színház honlapján bárki figyelemmel kísérheti, hogy mely időpontok szabadok még, illetve mely időpontokban kik a felolvasók.

Az V. Újszövetség Maraton november 27-én, vasárnap hajnali 4 órakor kezdődik és megközelítőleg 20 órán keresztül tart majd.

Forrás és fotó: Naszály György, Kovács Szilvia / naszi.hu

 

 

A pax-tv.hu minden olvasója számára biztosítani szeretné a lehetőséget arra, hogy Facebook bejelentkezés után közvetlenül hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. Így a hozzászólása a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha Ön még nem regisztrált, itt megteheti: www.facebook.com. A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!

 
Értesüljön elsőként
híreinkről, eseményeinkről

tv műsor

Kövess a facebookon