10 hazugság, amit az Egyház mond a nőknek

Értesítést kérek a műsor kezdéséről

Kövessen minket a Facebookon!

A Facebookon is megtalál minket!

Hírek, érdekességek, fotók, videók nap mint nap!

facebook.com/paxtv

bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Írjon nekünk!

10 hazugság, amit az Egyház mond a nőknek

J. Lee Grady

Ellel Ministries
2010
267 oldal
310 g

2.400 Ft

Hogyan használták fel a Bibliát arra, hogy a nőket szellemi rabságban tartsák?

Vallásos és kulturális hagyományok évszázadokon át korlátozták és bántalmazták a nőket. Itt az ideje a reformációnak! Egészséges bibliai tanítások útján J. Lee Grady segítségére lesz az olvasónak abban, hogy megértse, a kulturális előítéletek, a férfi büszkeség és a Biblia félreértelmezése hogyan bénították meg a nőket, akik Krisztus munkájának végzésére kaptak elhívást.

Az evangéliumnak soha nem volt célja visszatartani a nőket istenkeresésükben vagy megakadályozni őket abban, hogy betöltsék isteni rendeltetésüket.

Ebben a könyvben felfedezheti:

* Miért vette Jézus a fáradtságot, hogy szolgáljon a nők felé és tanítványozza őket?
* Miért szenved bántalmazást oly sok keresztény asszony férjétől - és miért nem tesz semmit oly sok pásztor, hogy megoldja a problémát?
* Miért hitték történelmi jelentőséggel bíró egyházi vezetők, beleértve Luther Mártont és Kálvin Jánost, hogy a nők alacsonyabb rendűek a férfiaknál?
* Hogyan értelmezték félre a Példabeszédek 31-ben leírt asszonyt, hogy megtagadják a nőktől a munkavállalás lehetőségét?
* Hogy lehet az, hogy Pál apostol, aki azt mondta Korinthusban a nőknek, hogy "maradjanak csendben", egyúttal sok asszonyt felhatalmazott arra, hogy gyülekezeti vezető legyen?
* Hogyan hatalmazza fel a nőket Jézus örömüzenete arra, hogy joggal követeljék szellemi örökségüket?

Isten leányai, ne higgyétek el a hazugságokat!

"Ez a könyv valójában reformációról szól. Lee Grady kitűnő munkát végzett az igazság dokumentálásával. Férfiaknak és nőknek egyaránt el kell olvasniuk ezt a könyvet, és meg kell tapasztalniuk az általa felszabadított, Krisztusban elnyert szabadságot."

Cindy Jacobs
a Generals of Intercession társalapítója

 

"Lee Grady szenvedéllyel és becsülettel vitázik a nők és az egyház kapcsolatát illetően. Ez a mű kitűnő lehetőség arra, hogy a Biblia igazságának fényében elkezdjük újragondolni a régóta őrzött vallásos hagyományokat."

Brenda Davis
a SpiritLed Woman Magazine szerkesztője

 

"A gyógyulás elkezdődött. Lee Grady együttérzéssel, társalgási stílusban és alapos kutatómunkával alkotta meg ezt a forradalmi könyvet. Véleményem szerint ez a könyv fontos szerepet fog játszani abban, hogy felszabadítsa az Isten szíve szerinti nőket a királyság szolgálatára az új évezredben."

Alice Smith
a U.S. Prayer Track igazgatója

Értesüljön elsőként
híreinkről, eseményeinkről

Kövess a facebookon

Adománygyűjtés a PAX Televíziónak!

A PAX Televízió munkatársai azon fáradoznak, hogy minden jelentős keresztény eseményről tájékoztassák Önöket, elvigyék otthonukba azokat az élményeket, amelyeken Önök személyesen nem vehetnek részt. Köszönjük, hogy eddig is minket választottak és bízunk abban, hogy közös összefogással sikerül biztosítani csatornánk jövőjét!

Híreink

További híreink