A hármas angyali üzenet

Értesítést kérek a műsor kezdéséről

Kövessen minket a Facebookon!

A Facebookon is megtalál minket!

Hírek, érdekességek, fotók, videók nap mint nap!

facebook.com/paxtv

bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Írjon nekünk!

A hármas angyali üzenet

Dr. Szigeti Jenő

Heted7Világ Kiadó
2003
116 oldal
114 g

1.200 Ft

„Isten nem engedi meg, hogy szívünk -
éppen úgy, mint a bárkából kibocsátott
galamb -valahol nyughelyet leljen azért,
hogy visszatérjen Istenéhez,
akit elhagyott"
- írta
Szalézi Szent Fernenc, francia püspök

Három angyal hirdet üzenetet a Jelenések könyvének csúcsán. Üzenetük összefoglalja a Biblia záró könyvének, az Apokalipszisnek mondanivalóját. Az Apokalipszis nem titkos könyv, hanem Isten kinyilatkoztatása a reménységről.
E három angyal üzenete tükröt tart mai korunk elé. Az első angyal törvény formájú felszólításban az istenimádat alapjaira hívja fel a figyelmet. A második angyal üzenete nem parancs, hanem egy történet: Babilon szüntelen pusztulása, a megváltási terv reménysége. A harmadik angyal üzenete a hûségjelről, Isten hitelesítő pecsétjéről beszél, amelyre ma szüksége volna a hitevesztett világnak.
Könyvünk mértéktartó. Tudományosan is elfogadható kulcsot kíván adni a Jelenések könyvének tanulmányozásához. Igaz istenfélelemre tanít, hogy ne a magunk építette Bábel toronyban reménykedjünk, mert Isten azt akarja, hogy az Ő pecsétje védjen bennünket, s hozzá hűségesek maradjunk.

Értesüljön elsőként
híreinkről, eseményeinkről

Kövess a facebookon

Adománygyűjtés a PAX Televíziónak!

A PAX Televízió munkatársai azon fáradoznak, hogy minden jelentős keresztény eseményről tájékoztassák Önöket, elvigyék otthonukba azokat az élményeket, amelyeken Önök személyesen nem vehetnek részt. Köszönjük, hogy eddig is minket választottak és bízunk abban, hogy közös összefogással sikerül biztosítani csatornánk jövőjét!

Híreink

További híreink