A Jelenések könyve

Értesítést kérek a műsor kezdéséről

Kövessen minket a Facebookon!

A Facebookon is megtalál minket!

Hírek, érdekességek, fotók, videók nap mint nap!

facebook.com/paxtv

bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Írjon nekünk!

A Jelenések könyve

Dr. Szigeti Jenő

Arany Forrás Kiadó
2007
88 oldal
108 g

1.500 Ft

A Biblia utolsó könyve nem tit­kos, megfejthetetlen írás, ha­nem ahogyan a könyv görög neve - Apokalipszis - is mutatja, Isten rend­kívül fontos kinyilatkoztatása. Keresz­ténységünk sorskér­dé­se, hogy élünk-e ezzel a különös üzenettel.

A Biblia elején és végén egy-egy nagyszabású lá­­tomást talá­lunk. Az egyik Mózes első köny­vé­nek 1-11. fe­jezete, az Őstörténet, míg a másik a Jelenések köny­ve. Az elõb­bi látomás a múltról, a másik a jövőről szól. Az elsőnek az a szere­pe, hogy tudatosítsa bennünk, hogy nem véletlenül vagyunk itt a földön, ha­nem Isten teremtései vagyunk. Az utolsó könyv, a Jelenések könyve pedig azt mondja el, hogy biztosan célba ér az életünk, mert az út vé­gén a megváltó Jézus áll.

Ennek a könyv­nek az a célja, és a szerző abban a reményben írta, hogy kulcsot adjon a Jelenések könyvé­nek tanulmányo­zá­sához, és se­gítsen eliga­zodni az ol­va­sónak mai életünk kér­déseinek labirintusában.

Értesüljön elsőként
híreinkről, eseményeinkről

Kövess a facebookon

Adománygyűjtés a PAX Televíziónak!

A PAX Televízió munkatársai azon fáradoznak, hogy minden jelentős keresztény eseményről tájékoztassák Önöket, elvigyék otthonukba azokat az élményeket, amelyeken Önök személyesen nem vehetnek részt. Köszönjük, hogy eddig is minket választottak és bízunk abban, hogy közös összefogással sikerül biztosítani csatornánk jövőjét!

Híreink

További híreink