Ajándék a küszöbön

Értesítést kérek a műsor kezdéséről

Kövessen minket a Facebookon!

A Facebookon is megtalál minket!

Hírek, érdekességek, fotók, videók nap mint nap!

facebook.com/paxtv

bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Írjon nekünk!

Ajándék a küszöbön

Telkes Margit

IAT Kiadó
2009
278 oldal
367 g

2.999 Ft

Az Ajándék a küszöbön családregény. A Telepesek-Telkesek története. Oknyomozó írás, szenvedélyek és nagy titkok nyomában jár.

Volt-e Ferenc Józsefnek törvénytelen gyermeke? Netán ez a gyermek Magyarországon született? Miért ad nászajándékként az uralkodó budai telkeket és kőhajításnyira a Várpalotától házat az Attila úton Erzsébet királynő egyik komornájának? Tudták, hogy a napelemet egy amerikai tudós találta fel, aki mellesleg magyar volt? Telkes Máriának hívták. De vajon mit kerestek felmenői Dél-Amerikában? Gondolták volna, hogy a nyugalmazott miniszteri főszámtanácsos, a Központi Névmagyarosító Társaság elnöke talált gyermek volt? És miért tért ki hitéből?

Ó boldog békeidők! Melyek után zordabbak jönnek...

Az orvos-író Telkes Margit sikeres első könyve, a Leleteim után most újabb regénnyel örvendezteti meg olvasóit. Egy olyan, egyszerre otthonos és idegen világba kalauzol el, amelynek ugyanúgy természetes szereplője Rubin Izsák, a zsidó szatócs, mint Ferenc József osztrák császár, magyar király és a gödöllői bálról sietősen távozó felesége, Sissy, illetve mint a XX. század csetlő-botló figurái.

Értesüljön elsőként
híreinkről, eseményeinkről

Kövess a facebookon

Adománygyűjtés a PAX Televíziónak!

A PAX Televízió munkatársai azon fáradoznak, hogy minden jelentős keresztény eseményről tájékoztassák Önöket, elvigyék otthonukba azokat az élményeket, amelyeken Önök személyesen nem vehetnek részt. Köszönjük, hogy eddig is minket választottak és bízunk abban, hogy közös összefogással sikerül biztosítani csatornánk jövőjét!

Híreink

További híreink