Délibáb

Értesítést kérek a műsor kezdéséről

Kövessen minket a Facebookon!

A Facebookon is megtalál minket!

Hírek, érdekességek, fotók, videók nap mint nap!

facebook.com/paxtv

bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Írjon nekünk!

Délibáb

Bereczki Sándor

Emberbarát Alapítvány
2000
144 oldal
177 g

960 Ft

Van kivezető út a szenvedélybetegségből!

A szerző új könyvében a szenvedélybetegség több vetületét láttatja velünk, orvosi, családi és rehabilitációs szempontból egyaránt.
Ha ilyen nyilvánvaló a következmény, mégis miért olyan nehéz ellenállni a pótszereknek?
E kiadvány tartalmazza a Drog ABC című fejezetet is.Fontosnak tartjuk, hogy az általunk kipróbált módszerek, kiérlelt, jól működő programok, a kutatásaink, felméréseink, tapasztalataink eredményei mások számára is hasznosíthatóak legyenek. Ezért gondozásunkban már több drogprevencióval, rehabilitációval és reszocializációval kapcsolatos könyv, kiadvány jelent meg. Prevenciós programjaink során országszerte több ezer drogtesztet készítettünk és értékeltünk. Végeztünk egy mentálhigiénés összehasonlító vizsgálatot és felmérést Kőbánya egyik leghátrányosabb lakótelepén, egyik PHARE-projektünk keretében.

A kábítószer-fogyasztással, a terápiás módszerekkel és hatékony alkalmazásukkal foglalkozó könyvek, kiadványok, módszertani anyagok szerzője Bereczki Sándor.

 

Értesüljön elsőként
híreinkről, eseményeinkről

Kövess a facebookon

Adománygyűjtés a PAX Televíziónak!

A PAX Televízió munkatársai azon fáradoznak, hogy minden jelentős keresztény eseményről tájékoztassák Önöket, elvigyék otthonukba azokat az élményeket, amelyeken Önök személyesen nem vehetnek részt. Köszönjük, hogy eddig is minket választottak és bízunk abban, hogy közös összefogással sikerül biztosítani csatornánk jövőjét!

Híreink

További híreink