Higgy jól, hogy jól élj!

Értesítést kérek a műsor kezdéséről

Kövessen minket a Facebookon!

A Facebookon is megtalál minket!

Hírek, érdekességek, fotók, videók nap mint nap!

facebook.com/paxtv

bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Írjon nekünk!

Higgy jól, hogy jól élj!

Joseph Prince

StAR Kiadó
2014
358 oldal
520 g

3.150 Ft

 

New York Times Bestseller sorozat

 

A félelem, bűntudat és függőségek nélküli élet hét kulcsa

 

 

Joseph Prince, a nagy hírnévnek örvendő lelkipásztor és szerző legújabb - s Magyarországon egyben első - könyve, a HIGGY JÓL, HOGY JÓL ÉLJ! 2013 októberében jelent meg Amerikában, és egy hónapon belül New York Times bestsellerré vált.

 

 

A sikeres és győztes élet titka: a helyes hit. Ha meg tudod változtatni, miben hiszel, változtatni tudsz az életeden. A Higgy jól, hogy jól élj! című könyvében Joseph Prince hét gyakorlatias, ám mégis erőteljes kulcsot ad az olvasóknak ahhoz, hogy hogyan éljenek szabadon a félelem, a függőségek és a bűntudat mindenféle formájától. Ezek a praktikus elvek olyan valós emberek történetein és beszámolóin keresztül elevenednek meg előttünk, akik saját bőrükön tapasztalták meg a szabadulást mindazoktól a pusztító dolgoktól, amik addig fogva tartották őket - az alkoholizmustól kezdve a különféle fóbiákon át a krónikus depresszióig -, s mindezt a helyes hit ereje által.

 

 

Isten akarata számodra, hogy túláradó örömben és minden értelmet meghaladó békességben éld az életed, és rendíthetetlenül higgy abban, amit Ő - a téged személyesen szerető Isten - megtett érted.

 

 

Ezen a könyvön keresztül inspirációt nyersz, és erőt merítesz, hogy jó és helyes alapokra helyezve a hitedet - különösebb erőlködés nélkül - megváltoztasd az egész életed, és győztesként kerülj ki minden csatából a mindennapi kihívások és a romboló hatású gondolataid felett.

 

 

Joseph Prince, a szingapúri New Creation Church vezető lelkipásztora a kegyelem örömhírének fő mai szószólója világszerte.  Tanítóként és bestseller szerzőként lenyűgöző részleteken keresztül fedi fel az olvasók számára a Bibliából Jézus Krisztust, és magával ragadó frissességgel és dinamizmussal hirdeti a megváltást és Isten irántunk való szeretetét. Gyülekezete eleven és dinamikusan növekvő közösségként több mint 30 000 főt számlál (http://www.newcreation.org.sg/). Prédikátorként egyben a Joseph Prince Ministries (http://www.josephprince.org/) szolgálat vezetője is, amely egyike napjaink világszinten is leggyorsabb ütemben növekvő televíziós szolgálatainak. Prédikációit több mint 50 TV-csatornán közvetítik a világ szinte minden országában, melyek így emberek millióihoz juttatják el Isten irántunk való szeretetének evangéliumát. Egyben közkedvelt és keresett előadója a világszerte megrendezett keresztény konferenciáknak is.

 

 

Szolgálata nyomán Isten tömegeket érintett meg, maradandó megújulást hozva az emberek Istennel való személyes kapcsolatába ezáltal, amiről új életek, lehullott igák, testi és lelki gyógyulások és szabadulások tanúskodnak világszerte.

 

 

Engedd, hogy szóljon hozzád is az ÚR rajta keresztül, és legyen a te életed a következő bizonyság!

 

 

Értesüljön elsőként
híreinkről, eseményeinkről

Kövess a facebookon

Adománygyűjtés a PAX Televíziónak!

A PAX Televízió munkatársai azon fáradoznak, hogy minden jelentős keresztény eseményről tájékoztassák Önöket, elvigyék otthonukba azokat az élményeket, amelyeken Önök személyesen nem vehetnek részt. Köszönjük, hogy eddig is minket választottak és bízunk abban, hogy közös összefogással sikerül biztosítani csatornánk jövőjét!

Híreink

További híreink